Kreatív: falbontással jutottak be és fosztottak ki két borsodi dohányboltot

Megosztás

Két szendrői férfi jutott be ilyen különleges módszerrel egy múcsonyi boltba, amit aztán ki is fosztottak. A rendőrség azonban nem sokkal később elkapta őket.

Két dohányboltot is feltört két szendrői férfi. A nyomozás eredményeként az összesen hétmillió forintos kárból több mint hatmillió megtérült, a többit elszívták. A rendőrség lezárta az ügyet.

Lopás miatt folytatott eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 45 éves és egy 48 éves szendrői férfival szemben. A gyanúsítottak még 2023. február 8-án a hajnali órákban falbontásos módszerrel betörtek egy múcsonyi dohányboltba, ahonnan közel egymillió forint értékben vittek el dohánytermékeket.

A bejelentést követően a kazincbarcikai és az edelényi nyomozók rövid idő alatt azonosították, majd elfogták a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható férfiakat. A páros még 2022. december 20-án, egy szendrői dohányboltot is kipakolt hasonló módszerrel, és mintegy hatmillió forint értékben vittek el dohányterméket és készpénzt.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek. (Megyei rendőrség)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek